Een compleet klassikaal theorie opleidingssysteem
Alle apparatuur voor het responsesysteem is ontworpen voor intensief theorieles gebruik. Zo zijn de antwoordterminals bijvoorbeeld geheel uit metalen delen vervaardigd. Bij elk onderdeel is gekozen voor de kwaliteit. Test&Drive geeft daarom een garantie af van maar liefst een heel jaar voor ALLE onderdelen! Niet alleen de apparatuur, maar ook de kabels, voedingen en andere accessoires.
Reparatie bij storingen
Uitgezonderd de verbruiksonderdelen zoals batterijen (voor bijvoorbeeld de afstandsbediening) of printercartrigdes bent u gewaarborgd voor een jaar lang intensief gebruik. En mocht er ondanks dat toch iets kapot gaan, dan repareert Test&Drive dat binnen én buiten de garantietermijn zo snel als mogelijk.
Verlengde garantietermijn van 3 jaar
Wanneer u helemaal voor zekerheid wilt gaan, dan kunt u de standaard garantietermijn van één jaar verlengen tot drie jaar. U betaalt dan eenmalig een bedrag waarmee u een grantie voor drie jaar krijgt. Dat bedrag is afhankelijk van uw gewenste responsesysteem. U kunt online het bedrag laten uitrekenen om uw garantie te verlengen naar drie jaar.
Vervangende apparatuur
Wanneer u niet zonder het responsesysteem kunt omdat u bijvoorbeeld elke dag theorielessen verzorgt, kunt u van een vervangingsmogelijkheid van apparatuur bij een storing of reparatie gebruik maken. Uw eigen systeem wordt dan geheel of gedeeltelijk vervangen met andere apparatuur zodat u gewoon verder kunt werken. Als uw eigen apparatuur is gerepareerd, wordt de vervangende apparatuur weer omgeruild. Voor deze service betaald u jaarlijks een bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van de apparatuur waarvoor u deze service afsluit. U kunt online het bedrag laten uitrekenen.
  Compleet en professioneel
Klassikaal Response Systeem
Een compleet en professioneel theorie opleidingssysteem die u eenvoudig aansluit op elke beamer, TV of monitor.
Klassikaal theorieles...
Bromfiets, motor en auto
Het klassikaal response systeem wordt geleverd met zeer uitgebreide software voor de bromfiets, motor en autotheorie.
Rijbewijs Am, A en B...
Altijd up-to-date
De theoriestof kan eenvoudig vernieuwd worden door de toegezonden update CD of DVD in de centrale te plaatsen.
Eenvoudig updaten...
Online prijsberekening
U kunt online direct een prijsberekening maken die helemaal is toegespitst op uw eigen situatie.
Systeem op maat...

Gebruiksvriendelijk
Hulp bij het installeren
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het response systeem installeert.
Eenvoudig aansluiten...
Heeft u vragen?
Wellicht is uw vraag al eerder gesteld en beantwoord. En anders kunt u uw vraag hier stellen.
Online hulp...

Meer informatie
Bereken direct online de prijs van uw response systeem
U kunt online het responsesysteem samenstellen en de prijs laten bereken voor het responsesysteem dat voor uw situatie het meest geschikt is.